12 Olajtipp kismamáknakA terhesség időszaka egy megismételhetetlen élmény, csoda, amikor minden nő gyönyörű, sugárzik.
A legédesebb teher ugyanakkor rendkívül fárasztó tud lenni. Néhány hasznos olajtippet gyűjtöttem össze ezekre a napokra.

1. Kergesd el a feszültséget!

Várandós tested bizony fáradt lehet és fájdalmat érezhetsz. Kényeztesd magad egy lábmasszázzsal Relaxation masszázsolajunkkal.


2. Ne felejtsd el:

Most már kettőtökért hidratálod a tested. Kóstold meg a friss víz ízét egy csepp borsmenta illóolajjal. Ha citrusfélék ízét kedvele, próbálj meg egy csepp citrom vagy mandarin illóolajat!


3. Kényeztesd ízlelőbimbóid.

Néha a legfurcsább ételekre vágsz. Használd a Plus olajainkat. A thieves különleges íze, vagy a narancs a szerecsendióval igazán különleges párosítás. Dobd fel felük ételeid, desszertjeid!


4. Frissítsd az érzékeid.

Az erős szagok terhesség alatt szörnyű hányingert okozhatnak. A kedvenc illóolajat tartsd a táskádban. Ha rossz szagot érezel, kapd elő és lassan lélegezd be és ki.


5. Aludj, pihenj napközben is egy keveset.

Kényelmetlen testhelyzetek, többszörös "kirándulások" a mosdóba, és nyugtalan gondolatok zavarhatják a pihenésedet. Diffúzálj Peace&Calming illóolajkeveréket éjszakára.


6. Tisztítsd meg az elmédet egy könnyű jógával, meditációval.
Fokozd az élményt diffúzálva a nyugtató olajok valamelyikét, például a Stress Away illóolajat.


7. Keverjük össze ¼ csésze Epsom sót, 2 csepp Copaiba illóolajat és 2 csepp Levendula illóolajat, és készíts egy lábfürdőt. 15-30 percig is élvezheted.


8. Bizony előfordulnak rémisztő gondolatok. A White Angelica szinte körülöleli a testet, frekvenciája semlegesíti a negatív energiákat, és biztonságot nyújt.


9. A levendula és a mirha a bőrápolásban támogat, csökkenti a terheségi csíkokat, erősíti a bőr rugalmasságát, miközben nyugtató, lazító hatású illatával kényeztet.


10. A Gentle Baby a kismamák és a babák közös nagy kedvence. Megnyugtat, ellazít, békés hangulatot áraszt. Különösen szeretik azok a babák, akik már pocakban "ismerkedtek meg vele". 10 növény csodálatos, komplex keveréke, bátran használd a terhesség során végig, és gyermekednél is. Erről az olajról nem lehet eleget beszélni. Csoda.


11. Diffúzáld a kedvenc olajod és hangolódj a magzatodra. Figyeld a reakcióid, érezni fogod azt is, melyik olajokra hogyan reagál, ami később csodálatos útmutató lesz a közös olajhasználathoz, amivel támogathatjátok a szervezeteteket.


12. Vannak olajok, amikkel a szülést támogathatod, amivel gátmasszázst végezhetsz, vagy ami a vajúdást segíti, de ezek használatához szerencsés, ha már ismered az olajokat, rutinnal, félelmek és fenntartások nélkül használod őket.


Rengeteg előadást és személyes konzultációt tartunk a babavárásról, a várandóság időszakáról, a babaápolásról, a szelíd nevelésről, és természetesen a felmerülő problémák kezeléséről is. A mi küldetésünk, hogy mindenkihez eljussanak ezek a tiszta csodák, biztosítva a kemikáliamentes, ugyanakkor hatékonyan működő biztonságos megoldásokat, melyek a természettel összhangban hatnak.


Keress bátran, ha kérdésed van!

Ami érdekelhet:

- A gyermek életének első 1000 napja

- Babaápolási termékcsomagunk

- Illóolajhasználat babáknál